BRANDDEUREN

Geleverd en geplaatst met certificaat

Safety first

Branddeuren stellen de branddoorslag naar andere ruimtes uit. Ze redden levens! In openbare gebouwen en appartementsblokken zijn brandwerende deuren verplicht. Om de brandveiligheid te verhogen, komen deze deuren meer en meer voor in woningen en kantoren. Ze zijn ook beschikbaar in steeds meer stijlen, afmetingen en afwerkingen. 

Toonaangevend op het vlak van veiligheid

Brandvertragende deuren hebben alleen nut als ze op een correcte manier volgens de vereiste voorschriften worden geplaatst. Niet alleen de plaatsing, maar ook aanpassingen aan branddeuren zijn aan die reglementering onderworpen. Voldoen aan de regels is noodzakelijk. Anders kunnen verzekeringen bij brand beslissen om niet tussen te komen in de kosten.

Geplaatst met certificaat

Uw branddeuren, die monteren wij in ons atelier volledig op maat in de stijl die u wenst. Onze door ISIB (Instituut voor Brandveiligheid) gecertificeerde plaatser beschikt over de kennis en ervaring om plaatsingen en aanpassingen te doen zoals voorgeschreven in de reglementering. U bent 200% zeker: u ontvangt een attest ter bevestiging van conforme plaatsing.

Branddeuren

©2024 - Privacybeleid - Cookiebeleid - BTW BE 0811 173 485