UW SPECIALIST VOOR PARKETVLOEREN

Wij houden van hout. Logisch dat wij uw parketspecialist zijn!

Wij houden van hout. Logisch dat wij uw parketspecialist zijn!

Parket is niet alleen mooi, maar ook een duurzaam materiaal dat warmte, rust en welbehagen uitstraalt. Bovendien is het een goede thermische en akoestische isolator in uw interieur. Om de beste kwaliteit parket te garanderen, werken wij nauw samen met ervaren producenten.

Kies wat er op uw vloer komt! Uit een assortiment projectvloeren. Of uit collecties die we zelf kleuren en afwerken volgens uw wens. We bieden ook bijzondere parketten aan in een landelijke of hoevestijl. Verouderde parket, visgraatparket of Hongaarse punt. Het kan allemaal. Of kom uit uw comfortzone en ga voor opvallend en stoer met onze Extreme-lijn. Voor elk budget en elke wens hebben we de geschikte vloer. En onze professionals zorgen voor een nauwkeurige plaatsing en afwerking.

Onze collecties zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. We bieden ook onbehandelde parket aan die we afwerken met een lichte of donkere olie of wax. Onze professionals zorgen voor een nauwkeurige plaatsing en afwerking.

Ook voor leg-het-zelvers

Super gemakkelijk: u kiest uw parket en wij leveren aan huis. Wij zorgen daarbij voor lijm, plinten en profielen. We voorzien afwerkingsmiddelen zoals olie of wax en werkgerief zoals een parket legset. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw houten vloer te leggen. En het eerste rijtje, dat doen wij samen. Dat bespaart u in elk geval een slapeloze nacht!

©2022 Huysafwerking bv - Cookie & Privacy verklaring - BTW BE 0811 173 485